Lezingen

van Gerard Stiekema

Een persoonlijke authentieke spreker

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker om jouw seminar, congres of bijeenkomst te verrijken? Zoek niet verder. Gerard vertelt vanuit persoonlijke ervaringen op een boeiende wijze zijn levensverhaal. Over ondernemen, autoracen, Italië, lekker eten en drinken, maar vooral van La Dolce Vita. Alsof je een boek leest van kaft tot kaft. Alsof je in sneltreinvaart een hele serie op Netflix bekijkt, van de eerste tot de laatste aflevering. Hij zorgt altijd voor naadloze aansluiting op het thema van het event en de rest van het programma. 

Benieuwd wat Gerard voor jouw evenement kan betekenen?

”Levensgenieter Gerard nam alle luisteraars fantastisch mee op reis in zijn leven met ups en downs. Wat een veelzijdig leven heeft deze man van jongs af aan beleefd. De lessen van het leven lees je in zijn boek, hoor je in zijn inspirerende lezing en straalt van hem af als je luistert en met hem spreekt!”

”Als je Gerard boekt voor een lezing of interview weet je zeker dat mensen aan zijn lippen hangen!”

Enrico Damino

”Vanmorgen het programma gezien waar u te zien was bij Dhr. Cor Bloks.
Dit sprak mij best wel aan en ik kon mij best spiegelen met u moet ik zeggen het deed me inzien dat ik iets moet gaan doen met mijn leven en zal dit dan ook gaan doen.
Dank voor de inspiratie’

Fons Hinten

Foto's en video

Scroll naar top